iPhone 8 Release 12 September

IPhone 8 kommer att förändra allt för Apple. Den kommer inte att se ut som någon tidigare iPhone, kommer inte fungera som någon tidigare iPhone och kommer kosta rejält mycket mer än tidigare iPhones. Men om du fortfarande är intresserad av att köpa den nya iPhone 8 så är det ytterligare en detalj som saknas, när kommer den släppas?

Wall Street Journal säger att dom enligt säkra källor vet att Tim Cook kommer att presentera den nya iPhone 8 den 12 september. Även källor på Daw Jones har bekräftat att uppgifterna stämmer.

iPhone 8

Nodus and Gordon Kelly

Båda källorna säger att Apple hoppas att dom kommer hålla eventet i den nya ”Steve Jobs Theatre” som ligger på det nya Apple Campus. Dom säger hoppas eftersom den fortfarande håller på att byggas.

Det är inte bara bygget av Steve Jobs Theatre som kör ett race mot tiden utan även iPhone 8 som har rapporterats ha flera produktions fördröjningar och kommer att till en början släppas i begränsat antal och dom första kunderna kan räkna med att lägga vantarna på den ca 1–2 veckor efter releasen.

iPhone 8 Release 12 September

Benjamin Geskin

Anledningarna till produktions förseningarna sägs vara den skärm integrerade touch id funktionen enligt flera källor och Apple har valt att inte lansera den i denna modellen. Och valt att inte placera den på baksidan eller i den ovanligt stora on/off knappen utan kommer använda sig av ansiktsskanning. Även den vertikalt placerade kameran sägs ha ställt till problem med produktionen.

Prislappen kommer att vara saftig och sägs landa på tusen dollar vilken innebär ett ungefärligt pris på den svenska marknaden runt 10 000 kr. Många användare som väntat på iPhone 8 kommer säker nöja sig med efterföljarna till iPhone 7 som blir iPhone 7s och 7s Plus.

Dom prototyp modeller och bilder som har läckt på iPhone 8 visar att modellen kommer att skilja sig rejält i designen mot tidigare modeller. Redan nu har det kommer upp iPhone 8 tillbehör på flera e-handlare i Sverige här som exempel: https://www.bumpy.se/iPhone-8-Tillbehor.

Author:

Share This Post On