Nya Toppmodeller från LG och Samsung

Nu är det återigen dags för dom stora tillverkarna att släppa nya toppmodeller som har nya funktioner som skall göra dom bättre än sina konkurrenter. I slutet av förra året släppte Apple iPhone 7 tillsammans med Apple Watch Series 2. Båda produkterna hade uppgraderad hårdvara tillsammans med flera nya funktioner bland annat är dom vattentäta vilket flera av modellerna från dom andra tillverkarna redan var.

Nu väntar Samsung Galaxy S8 och LG G6 runt hörnet med att slå världen med häpnad med sina nya funktioner och uppdaterad hårdvara. Med tanke på förra årets nederlag för Samsung med brinnande Note 7 som fick dras tillbaka från marknaden behöver Galaxy S8 verkligen bli en hit bland konsumenterna för att återbygga det skadade rykte som problemen med Note 7 medförde. Enligt dom nya ryktena kommer den nya Galaxy modellen komma i två varianter Galaxy S8 och S8 Plus. Storleken på skärmarna kommer antagligen bli 5,1 tum för Galaxy S8 och 5,7 tum för Galaxy S8 Plus och båda kommer att få 4K upplösning.

LG drar sitt strå till stacken med en ny modell LG G6 som enligt rykten inte kommer att vara försedd med dom modulära tillbehören som LG släppte tillsammans med G5 modellen och anledningen till detta skall vara att tredjeparts tillverkare inte anammande funktionen och väldigt få tillbehör tillverkades och släpptes till LG G5. Designen på läckta bilder visar att LG G6 blir väldigt lik G5 i design men kommer få rundade kanter på displayen liknande dom på Galaxy S7 men inte lika framstående som på Edge modellerna.

Samsung försöker med alla medel att bygga en hype kring den nya Galaxy S8 bland annat har dom utlyst en presskonferens för att avslöja datumen när modellen kommer presenteras. Man kan ju förstå att Samsung är lite desperata både för fiaskot med Note 7 och att en av deras högre chefer precis blev gripen för misstänkt för mutbrott.

Oavsett så tror vi att båda dessa mobiler kommer att bli riktigt, riktigt bra och väntar med spänning på mer information och specifikationer.

Redan nu har flera återförsäljare lagt upp tillbehör som Galaxy S8 Skal och LG G6 skal i sina webbshoppar en av dessa är Bumpy Mobiltillbehör.

Author:

Share This Post On