Nyhetsapp från CNN

CNN lanserar en app för Androidtelefoner idag

Idag lanserar CNN en gratis app för Androidtelefoner världen över. Appen finns tillgänglig på Android Market™ och innehåller bland annat CNN:s användarforum iReport, användaranpassade funktioner, globala nyheter och livevideos.

CNN:s Androidapp ger användaren tillgång till CNN:s globala resurser – från livenyhetsrapporter i fält till användargenererat innehåll och en variation av intervjuer och podcasts.
Appen presenterar dagliga nyheter genom text, ljud och bilder, live och med on-demand videos och är också en direktport till CNN iReport, där användaren kan läsa community-genererade nyheter och också bidra till nyheterna genom att lägga upp bilder och videoklipp.

“Androidanvändare är extremt kräsna och de accepterar inte något annat än en förstklassig app av hög kvalitet med innehåll i världsklass – samt möjlighet att dela med sig av det”, säger Louis Gump, VD för Mobile på CNN. ”Vi har byggt CNNappen på dessa principer, och vi är glada över att nu kunna erbjuda alla miljontals Androidanvändare runt om i världen CNN:s globala nyhetsrapportering”.

CNN-appen finns tillgänglig gratis på Android Market™.
För mer information, se:
www.cnn.com/android

Author:

Share This Post On